10 chestii pe care să le faci dacă vrei să o vezi fericită

[R] Lasă ușa de la baie deschisă în timp ce îți faci nevoile. Vă iubiți și la bine și la … greu, nu aveți secrete deci nu e niciun fel de problemă. Ba chiar poți să intri peste ea în timp ce stă pe WC sau se epilează, e o imagine pe care va fi fericită că o poți păstra în minte despre ea.

Întreab-o în primele 3 secunde de la cine a primit mesaj sau cu cine a vorbit la telefon. Asta arată că îți pasă cu adevărat, sunt atâția oameni răi pe lume, este spre binele ei. E o dovadă de iubire.

Mănâncă ceapă sau usturoi atunci când ea nu vrea sau nu poate. Va fi exact ca în reclama cu alintaroma: o să o ia de nas și o va duce direct în patul tău, un fel de dimineața de Crăciun.

Eliberează gazele pe oricare dintre orificiile corpului tău frumos. Nimic nu e mai apetisant pentru sărutat decât o gură sexy care tocmai a eliberat un zgomot diafan însoțit de un iz discret de, să zicem, cârnați. Pentru că sănătatea e importantă, nu vrea să te umfli și să explodezi sau să îți iei zborul, doamne ferește!

Fii un băiat modern și nu te lua după toate rahaturile alea învechite. Intră înaintea ei, nu-i ține ușa, las-o  să-și care singură catrafusele, cumpărăturile, baxurile cu apă, doar e femeie puternică.

Plescăie, scobește-te în dinți, suge-ți măselele. La masă, zic, ca să-i priască mâncarea. Aveți musafiri? Pfff, și mai bine!

Comentează-i stilul de a conduce, de a găti, de a se îmbrăca, de a sforăi, de a educa copiii atunci când mergeți pe undeva iar ea e de față. Cu cât mai multă lume prezentă, cu atât mai bine.

Trântește uși. Multe uși. De la frigider, de la mașină, orice ușă îți iese în cale, ZBAAANG!

Lasă dezordine. Dacă știi că îi plac curățenia și ordinea, fă un efort și nu te atinge de nimic ce lași în urma ta pentru că nimeni nu le aranjează mai bine decât ea și îi va face plăcere să robotească permanent. Îți va fi recunoscătoare că te-ai gândit la ea și i-ai oferit șansa de a face lucrurile așa cum trebuie.

Nu în ultimul rând, așteaptă să vină acasă de la muncă, să se trântească obosită pe canapea, să ridice picioarele pe măsuța de cafea, după ce s-a jucat puțin cu copiii și potaia, desigur, apoi întreab-o: ce mâncăm azi?

Acestea au fost cele 10 chestii pe care să le faci dacă vrei să o vezi fericită. Cu altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *