Violeta Moisă în Oglinda din Baie

Violeta Moisă în Oglinda din Baie: Vulnerabilitatea este o virtute.

Violeta Moisă nu crede într-un șablon feminin sau într-o rețetă de feminitate, deși a o identifica în clientele ei și a o ajuta să iasă la suprafață este, de fapt, jobul ei. Nu toată lumea trebuie să fie la fel. Poți fi feminină și senzuală și în bocanci dar și într-o rochie vaporoasă, spune ea. 

Femininul are legătură cu a fi, nu cu a face.

Violeta este Life & Relationship Coach și a fondat Academia de Feminitate. Până acum 7 ani, conducea departamentul de marketing al unui brand de renume. Înainte de asta, ocupa aceeași funcție pentru un alt brand cunoscut. Până într-o zi, când a înțeles că era doar soția, mama și Violeta de la brandul X. 

Dacă te întreb Ce este o femeie?, tu ce răspuns îmi vei da?

Pentru Violeta, o femeie este o ființă completă. Vibrație, viață, culoare, creativitate, intuiție, forță, senzualitate, sexualitate și spune că a-ți accesa feminitatea înseamnă a accesa o parte din tine, cu care te-ai născut. 

Am stat de vorbă despre feminitate și opusul feminității, despre relații, despre vulnerabilitatea ca virtute și granița extrem de sensibilă dintre vulnerabilitate și victimizare, despre asumare, despre feminism, despre dinamica dintr-o relație, despre ce își doresc bărbații, despre femeile puternice și independente și despre consecința acestui mod de a fi.

Noi, femeile, ne-am dorit egalitatea și independența, iar nevoia de a fi competitive într-o societate condusă încă de bărbați ne-a forțat să ne dezvoltăm partea masculină: logica, rațiunea, controlul, acțiunile. 

În cabinetul Violetei ajung nu doar femei, ci și bărbați, cu care ea stă mult de vorbă. Am vrut să știu care sunt primele 3 așteptări sau dorințe pe care ei i-au spus că le au de la partenerele lor?

  1. Ca femeia să fie femeie. Să fie blândă, senzuală și să se autocunoască.
  2. Să se simtă util în viața unei femei. Să știe că are un rol foarte bine-definit. 
  3. Să i se ofere independență. 

Sunt curioasă dacă domnii care ascultă interviul de mai jos confirmă sau infirmă. Pentru că le recomand cu tărie să o facă: în primul rând pentru bărbatul din ei, în al doilea rând pentru femeile din viața lor, fie că sunt ele soții, iubite, mame, surori sau fiice. 

Îl găsiți și pe YouTube, Anchor FM, Spotify și Apple Podcasts. Dacă v-a plăcut, vă puteți abona la oricare dintre aceste platforme pentru a fi primii care află când este publicat un nou interviu. 

Vă mulțumesc,

Roxana

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *