Despre

[R] Eu sunt Roxana, ei sunt Marian si Mark, iar alaturi de mezina Mara suntem Familia Netradițională. Adica o familie formata dintr-o ea (35) cu doi copii, unul de 14 si altul de 4 ani, si un el (32) care pana in Martie 2017 nu prea suporta sa stea in preajma chestiilor mici si plangacioase care se numesc “copii”, locuia in Cluj si nu se astepta ca in 2 zile de cand ne-am vazut sa isi mute toata viata in capitala. Ma rog, niciunul dintre noi nu se astepta la tot ceea ce a urmat.

Vorbim pe sleau despre cum ne adaptam unul la celalalt si la situatie, in general, despre cat e de usor sau de greu, despre ce si cum facem in micul nostru univers care astazi iti poate parea ciudat dar care, intr-o zi oarecare, iti poate deveni extrem de familiar.

Nu ne dam exemplari. Doar sinceri .

Experten aus einer Vielzahl von Branchen stellen Geisterautoren ein, um regelmäßige Inhalte in ihren Blogs zu produzieren. Dies hilft, ghostwriter facharbeiteine maßgebliche Präsenz aufzubauen und das Kundenbumsing auszubauen.Sie wissen auch, wie man den Inhalt für SEO optimiert – und helfen, ihn leicht zu teilen. Dies kann viel Verkehr bringen und den Umsatz im Laufe der Zeit steigern.