Monolog în Oglinda din Baie, ep. 5: India, loialitate vs evoluție, comunicarea și părinții

Ultimul monolog din seria de 5 aduce în discuție presiunea pe care o resimțim din cauza așteptărilor impuse de societate, de familie și chiar de noi înșine. Le luăm de bune și le transformăm în niște standarde atât de ridicate, încât sunt aproape imposibil de atins. Când nu reușim, suferim, ne comparăm, ne învinovățim și ne devalorizăm. 

Am răspuns întrebărilor de mai jos:

Ai menționat că nu știai să comunici și că ai făcut eforturi mari pentru a învăța; care a fost procesul de învățare și care a fost turning pointul pentru tine? 

Ai spus că ți-ai dat demisia de curând, de ce ai luat decizia asta, în contextul în care ai avut relații strânse cu șefii și (din afară) păreai a fi mulțumită pe plan profesional? 

 How to balance loyalty and the need to grow? 

– Cât de selectivă ești și cât de mult ai de spus în ceea ce aleg copiii tăi din pop culture?

Ce loc din lume (oraș, cafenea, librărie, parc etc) pe care l-ai vizitat te-a schimbat complet? În sensul că ai lasat o parte din tine acolo sau o parte din locul acela a rămas cu tine până acum.

Curățenia si gestionarea vieții cotidiene acasă. Tu cum gestionezi situația? Si copii, si Marian, cățel, pisici. Numai gândindu-mă la asta, am impresia că non stop ar trebui sa faci ceva, un fel de super woman 🦸‍♀️

– CUM TE ORGANIZEZI? La tine pare totul perfect. La mine nu e niciodată perfect. 🙁

Am mai vorbit și despre părinții care nu își susțin copiii atunci când aceștia aleg un drum diferit față de cel pe care ei îl consideră potrivit și despre copii și fumat.

Interviul este disponibil și pe YouTube, AnchorFM, Spotify, Apple Podcasts și celelalte platformele de podcasting.

Mă bucură și mă încurajează feedback-ul vostru, așa că nu fiț’ zgârciți cu el. 🙂

Vă mulțumesc,

Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *