Sabina Cornovac în Oglinda din Baie: Am făcut prea târziu diferența între viața personală și cea profesională

Sabina Cornovac spune că s-a confruntat cu hate-ul în online încă de la primul său job, acum 12 ani. 

După atâția ani, crede că cea mai bună abordare este să nu răspunzi pe moment, când ești nervos, ci să lași să treacă măcar o zi, apoi să tratezi discuția cu foarte mult respect. Asta va dezarma hater-ul, spune ea, pentru că nu se așteaptă. 

Când eram foarte vocală în discuții aprinse între oamenii mari și vizibili din online, mi-o luam și eu grav. Am scăpat de hate când m-am ascuns în colțul meu, chiar dacă știu că e un act de lașitate.

Blogger, vlogger, creator de conținut, om de social media și organizator de evenimente, Sabina este un om care radiază bună dispoziție, vorbește și râde mult. Dar când se privește în Oglinda din Baie, ea știe că este doar o fată temătoare, fără încredere în sine, care și-a construit viața astfel încât să nu semene cu a mamei ei. 

70-80% din ce am făcut în plan profesional, a fost ca să

îi demonstrez mamei mele că pot.

Cu o experiență de 12 ani în online și social media, Sabina și-a învățat lecțiile the hard way. Dar le-a învățat și acum a vorbit despre ele. 

Social media m-a ajutat să țin legătura cu oameni dragi, dar mi-a consumat prea mult timp din viață. Am făcut prea târziu diferența clară  între viața personală și cea profesională.

Cu Sabina am vorbit, printre altele, fix despre aceasta graniță dintre acasă și job, dintre program și după program, despre branduri și oamenii care comunică pentru branduri, despre hate și bullying în online, dacă reacționăm sau nu, despre ce merge pe o rețea socială și nu merge pe alta, despre ce a învățat din experiența vlogului zilnic pe YouTube, despre care ea spune că a fost un fail,  despre lipsa încrederii în sine, despre moarte și doliu, despre frici și atacuri de panică. 

Ascultă interviul mai jos, pe YouTube, Anchor FM, Apple Podcasts, Spotify și restul platformelor de podcasting și spune-mi cum ți s-a părut. 

Nu uita, dacă cunoști o persoană pe care crezi că ar trebui să o invit în Oglinda din Baie, astfel încât povestea sa să ajungă la cât mai multă lume, spune-mi. Aici, pe mail sau pe pagina noastră de Facebook

Îți mulțumesc,

Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *