Ana-Maria Udriște în Oglinda din Baie: Îmi lipsește pacea cu mine însămi

Dacă ar fi să aleg un singur cuvânt care să o definească pe Ana-Maria Udriște -avocat, antreprenor, fondator avocatoo.ro, pasionată de sport și nutriție, nu aș sta deloc pe gânduri. Acel cuvânt este curiozitatea

Ana muncește, studiază și se antrenează continuu și din ce în ce mai mult, motivată mai întâi de dorința de a vedea dacă poate și apoi de a afla cât de mult poate. Genul ăsta de atitudine îți forțează limitele și te împinge către evoluție, da, dar este și riscant. Pentru că alergi mereu mai departe și mai departe și mai departe, vrăjit de mirajul liniei orizontului. Și știm cu toții că mai degrabă vei sfârși extenuat decât să o atingi.

Curiozitatea mea profesională o depășește pe cea personală.

Am vorbit cu Ana Maria despre avocații din oficiu, film vs realitate, despre dreptul penal și cel concurențial, despre articolele pe care le documentează și le scrie chiar și timp de 2 zile, despre consecințele impredictibilității legislative, despre a fi împăcat cu sine, despre cum recunoaștem, tratăm și învingem burn-out-ul, despre curiozitatea personală vs curiozitatea profesională, despre sport și despre ce a învățat din prezența ei la emisiunea Imperiul Leilor. 

Vă recomand să îi dați follow atât pe contul ei personal de Instagram cât și pe conturile Avocatoo. O să aflați chestii foarte mișto, interesante și folositoare. Unde mai pui că e și amuzantă. 

Aveți interviul mai jos, în format audio și video. Îl găsiți și pe canalul de YouTube, pe Spotify, AnchorFM, Apple Podcasts și pe restul platformelor de podcasting.

Iar eu sunt în continuare aici, pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram Familia Netradițională, așteptând cu nerăbdare feedback-ul vostru.

Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *