Monolog în Oglinda din Baie: diferența de mentalitate între generații, religie, frici

Mi-am provocat comunitatea și ascultătorii să îmi adreseze orice întrebare vor, pe orice temă și oricât de directă. Am promis că voi răspunde la fel de direct și de sincer, așa cum, de altfel, abordez toate subiectele despre care vorbesc. În interviurile Oglinda din Baie procedez astfel cu invitații mei, fără ca ei să știe întrebările dinainte. De ce nu aș face fix același lucru, la rândul meu? 

Așa că întrebările au început să curgă, iar eu am pornit microfonul și camera (pe canalul de YouTube poți vedea și înregistrarea video) și mi-am împărtășit crezurile și mentalitatea, principii și idei în care eu cred, ca urmare a experiențelor mele de viață. 

În episodul de astăzi, am răspuns următoarelor întrebări:

  • cum ai reușit să te detașezi de mentalitatea conservatoare specifică generației părinților noștri și ce faci pentru a-ți păstra o gândire deschisă și a nu judeca oamenii diferiți?
  • ce greutăți întâmpini ca părinte în ceea ce privește diferența de generații/mentalități și cum reușești să nu recurgi la metode tradiționale de educare (ex: compararea copiilor tăi cu alții pentru a-i stimula, necomunicarea subiectelor mai profunde cu ei, cererea performanței din partea lor etc)? 
  • ce abordare legată de creația lumii le-ați oferit copiilor? 
  • cum te împaci cu înaintarea în vârstă? Știu că sună stupid și superficial, dar am foarte multe momente în care mă urăsc pentru că nu am realizat ceva important până la 30 de ani, apoi dau în atac de panică pentru că simt că trece în fugă viața și nu am trăit nimic cum ar trebui.
  • de ce te temi cel mai mult și ce episod (episoade) a stârnit această teamă?

Spune-mi cum ți s-a părut monologul, spune-mi ce alte subiecte ai vrea să abordez sau adresează-mi orice întrebare la care ai vrea să primești un răspuns din partea mea. 

Îți las mai jos două variante: audio și video. Apasă PLAY pe aceea care îți pare mai atractivă. 🙂

AUDIO:

VIDEO:

Interviul este disponibil și pe AnchorFM, Spotify, Apple Podcasts și restul platformelor de podcasting.

Îți mulțumesc,

Roxana 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *